Praktijk voor Psychosynthese.

Vertrouwen in wat zich wil ontvouwen...

Welkom op de site van mijn Praktijk voor Psychosynthese.

Een praktijk voor individuele hulpverlening. Waar vertrouwen de basis is om te groeien en zo wenselijk te veranderen. Vanuit een respectvolle benadering van de unieke mens, met zijn/ haar geschiedenis. 

Ik ben Janna Bakering (november 1955) , psycholoog en psychosynthese gids. Ik help mensen die psychisch enigszins uit balans zijn geraakt en die op zoek zijn naar wat ze nu werkelijk kunnen en willen. 

 
Uit balans raken is heel normaal. Iedereen overkomt het wel eens. Je bent bijvoorbeeld een dierbare verloren, je hebt last van spanningen, privé of binnen je werk of je bent je baan verloren. Meestal is er wel een aanleidingen, maar soms zie je die niet direct.

Je voelt jezelf bijvoorbeeld een beetje op een dood spoor staan. Het gevoel van ‘is dit alles?’ Vaak kun je dan wel wat hulp gebruiken. 

Herken je die behoefte bij jezelf? Neem dan eens contact met mij op. We kunnen dan altijd vrijblijvend een afspraak met elkaar maken om te bepalen of ik je kan helpen. Schroom niet. Je bent echt niet de enige.

Adres: Jan van Arkelstraat 56, 8266 CN Kampen

Tel: 0610244986  e-mail: jbakering@home.nl