Praktijk voor Psychosynthese.

Vertrouwen in wat zich wil ontvouwen...

Voluit leven
Mindfulness of de kunst van het accepteren.

Ieder mens zit regelmatig niet lekker in zijn/ haar vel; we zijn somber of voelen ons gespannen of leeg, we drinken te veel, zijn onzeker, te vermoeid etc.

Deze klachten zijn vervelend, belemmeren ons: ze staan ons geluk in de weg. Daarom doen we van alles om deze gevoelens niet te ervaren of er van af te komen. Wetenschappelijk onderzoek laat echter zien dat deze houding ons psychisch leed juist kan versterken en ons steeds minder flexibel maakt. In deze training leert u nieuwe manieren om  met psychische  pijn om te gaan. het resultaat is dat u meer vanuit uw hart en bewuster gaat leven en uw leven bevredigender wordt.  

Inhoud training:

In deze training leert u:

- wat voor u waardevol is

- hoe u uw waarden als kompas in uw leven kunt gebruiken

- wat psychisch leed veroorzaakt

- milder te worden naar uw negatieve emoties of pijn

- minder in onbewuste patronen te leven, door opmerkzaamheid waardoor           meer keuzevrijheid ontstaat.

- het verschil tussen 'doen' en 'zijn'

- onderscheiden wanneer controle wel en niet werkt

- minder te oordelen over u zelf en anderen

Voor wie?

De training Voluit Leven is bedoeld voor volwassenen die last hebben van : gespannenheid, somberheid, angst, vermoeidheid, pijn, gevoel van leegte, zelfkritiek. De training is bedoeld voor mensen die zich niet meer belemmerd willen voelen door deze klachten en een meer waardevol en bevredigend leven willen leiden. Kortom: voor mensen die weer voluit willen leren leven.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De training wordt zo wel individueel als in groepsverband gegeven.    

Wanneer u belangstelling heeft voor deelname kunt u zich aanmelden door  mij te bellen of  het contactformulier in te vullen. Daarna volgt een kennismakingsgesprek en zo wenselijk een intake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.